- Everything has a dark side -

Jag har tappat min dator för första gången. Det var dock bara på typ 1-2 decimeter upp i luften så tror inte det var nån fara, och det verkar inte vara det på min surriga dator heller - inte mer än vanligt i alla fall. Idag har vi tre lektioner. Samhällskunskap 10.00-11.20, långlunch 11.20-13.05 (naturen var inställd), idrott 13.05-14.25 och sen spanska 14.40-16.00. Efter det skulle jag egentligen ha åkt hem, men eftersom jag var på möte i måndags bytta jag mitt pass på Vendator till idag, så jag tar den fulla bussen till Hofors och avverkar några timmar där.
Måste ärligt säga att förra veckan, när jag verklingen inte hade nått alls förutom skolan - var ledig från jobbet och innebandyn är slut... tjah, då var jag helt uttråkad och satt vid teven eller datorn hela dagarna. Även fast det är sjukt skönt att vara ledig så föredrar jag nog att ha lite att göra om dagarna. Så från och med nu, på ett eller annat sätt kommer jag börja träna, och jobba såklart men det är ju som vanligt. Tjingeling!


Hade varit gött med detta till frukost, men sånt orkar jag bara hålla på med på helgerna. Idag blev det några digistivekex och en glas juice... bra där, Maria.

Kommentera här: