- When you just lay back and relax -

Ett inlägg under kategorin "Ösnkningar" kommer här. Och jag är ju ett film-freak. Kanske inte ett sånt freak som kan alla skådespelare och när filmen kom ut - men jag älskar att titta på film. En del filmer kan räcka med en gång medan man kan titta på andra hur många gånger som helst. Här är i alla fall ett axplock av filmer jag önskar mig till födelsedagen som kommer allt närmare - haha, tre månader två veckor och fyra dagar kvar.
Dear John, The Bounty hunder, Remember me, The last song, A walk to remember, Twilight, New moon och Arthur and Maltazard. m.fl, m.fl, m.fl.

- When people let you down -

Alltid har jag skrivit och sagt att jag hatar personer som sviker. Ändock hae jag liksom aldrig varit med om något riktigt svek. Och nu då? Jag tycker att det händer hela tiden, att folk sviker  - att mina kompisar sviker. Det känns inge kul. Men jag har inte orkat brytt mig, inte igår och inte idag - men fortfarande så är det så jävla fult gjort...

- I wanna be your everything -

Idag i skolan hade vi dans - så sjukt roligt så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Bugg is the shit, haha, det var verkligen sjukt roligt! Vi dansade vals bugg och foxtrot - bugg var klart roligast, vals klart enklast. Imorgon är det stor dans på bolaget och fan vad det ska dansas! ;)
Trodde aldrig jag skulle höra mig själv uttala orden; fan va roligt att dansa men tiderna ändras. Jajah, hemkommer från träning nu, så jag är lite fryssen om benen för att det blev kallt mot slutet.

Håller på med min eurotrip nu igen, massor av ändrade planer än de ni har sett, haha. Paris, Barcelona, Alghero, Rom, Berlin, Prag, Zagreb, Sofia, Burgas, Aten och Santorino som det ser ut nu - men håller redan på med ändringar.. ;)