Gott nytt år. =)

Nu ska jag kliva upp. - Äntligen, eller..
- Duscha.
- Borsta tänder.
- Torka håret.
- Kanske platta håret.
Det har växt som attan så jag måste se hur långt det är när det är platt. :D
Dock skulle jag lägga i en färg innan nyår eftersom jag har en jävligt ful utväxt... men så blir det tydligen inte.


Får se om vi hörs något mer sen.
- Annars får ni ha en bra sista dag på detta år. =)
Kramkram.

Go' natt. =)

Hissar.

Tystnad. Att ligga i sängen, sitta på en stol, gå ute ... och höra tystnaden. Är det inte förbannat skönt? Känna att det är bara en själv och tankarna i huvudet. Det enda man faktiskt hör är de ibland roliga och ibland tråkiga tankarna.

Filmer. I massor, jättemånga filmer! Det absolut bästa jag vet är nog att titta på film. I alla fall det bästa man kan göra när man är inne. Och det spelar ingen roll om det är en film jag redan har sett flera gånger .. är det en bra film som fastar så är det så bra att titta på film.

Dissar.

Ovetskap. Att inte veta någonting. Inte veta hur någonting kommer se ut om flera år. Att inte veta om jag kommer finnas då. Om någon kommer finnas då. Att inte veta hur världen kommer se ut. Att inte veta vilken väg man ska gå, inte veta vilken väg som är bäst att gå.

Klockan. En tickande klocka. Inte just klockan, egentligen. Bara det där tickande ljudet. Finns det verkligen inga klockor som faktiskt inte tickar? Det känns som om att tider bara flyger iväg utan att man gör någonting med den när man hör det tickande ljudet och bara ligger och filosoferar.

Sömnlöshet. Eller vad det nu heter. :D haha. Nu vill jag sova, men jag är inte trött nog för att göra det, då det blir väl ännu en till film innan jag försöker mig på det omöjliga - att sova.

everyone but me

Nu ska jag borsta tänderna och sen blir det till att titta på Pirates of the Caribbean - dead mans chest. Efter detta ska jag sova många timmar i natt. Jag känner att det är något jag verkligen behöver nu.
Egentligen tycker jag att det blir ganska fel när folk säger att man som fjortonåring inte ska behöva tänka på gymnasieval och vad man vill göra med livet. Det är nästan så jag blir lite småarg på sådana personer. För tiden går fort. Tänk när man står där och har det där valet att göra och har inte tänk någonting alls på det innan. Jag funderar för det mesta och hela tiden på livet, vad jag vill göra med det. Kanske inte hela tiden på vad jag ska välja för gymnasie ... men i vilket fall som helst så vill jag så himla gärna flytta ner till Göteborg. Men har kommit underfund med att jag skulle nog inte klara av det ... än. Just nu vill jag bli psykolog, eller lärare. Jag vill inte gå till jobbet om femton år och veta hur dagen kommer att se ut. Jag vill inte att någon dag ska vara den andra lik. Men framförallt, jag vill kunna hjälpa andra.