It's my party

Åh, jag känner mig så jäkla instängd på något sätt. Jag vill bara bort från det här och åka till något sydligt och varmt land för en vecka! Det är kallt och jävligt, man går och fryser i skolan och det är fan fortfarande augusti, - för några timmar till i alla fall. Tänk att det är september nu snart alltså, det är så sjukt. Om tretton och en halv vecka åker jag till Bali. Om 95 dagar åker vi, fan det är inte många dagar egentligen det. Och va snabbt dessa dagar kommer gå! Och om fyrtioen veckor sticker jag till Malta, shit.
Men ändå känns det för långt bort, för det är här och nu det är så jäkla instängt och kvavt. Usch, men jag får väl stå ut och undvika att räkna dagarna tills dess att vi åker till varmare bräddgrader.

Pretty in pink

Jag ska aldrig ha en massa småträd mitt på gården!
Det jag har spenderat timmarna med sen jag kom hem... - tittat klart på One tree hill säsong tre, så ikväll blir det fyran, och klippt gräsmattan, och kanske kan ni förstå vilka problem jag har haft? Grenarna sitter så grymt långt ner att man får de rätt i bröstet eller ansiktet om man ska försöka klippa under dem, inte roligt.. har fortfarande ont i huvudet, dock något lindrigare. Menmen, det känns av någon anledning att det är helg, och det skulle inte kännas helt fel det... ;)
Favorit i repris, snyggaste brudarna i plugget!

I skolan

Sitter i skolans datasal och gör absolut ingenting.. vi har vikarie för SOn och hon har ingen aning om någonting, så hon sa åt oss att vi skulle sitta och göra någonting ovättigt på datorn istället för att inte göra någonting. Det gillas lär jag säga. För övrigt så är tisdagar väldigt långa och sega dagar.. uscha, inte roligt. Ont i huvudet har jag också, och yr är jag. Så när jag kommer hem blir det på med en film som man kan somna till en stund innan jag måste ta tag i lite bakning för morgondagen.

Hare gött!