Kramgo, känslosam - Bortfösande, osmäktande.

Nu sitter jag hos Alma här. Igår träffades vi i valbo och handlade lite mat inför kvällen, sen fick vi skjuts av hennes gulliga föräldrar till Gävle. Haha, vi var för den delen i Gävle i tre timmar innan vi skulle på bion.. det var ganska segt då allting typ stängde fem och jag hade världens otursdag, som jag väl för det mesta har hela tiden. Men vi var på café och jag hade upp foten på en liten stålsak som satt på fönstret (eftersom jag ville ha foten lite högre eftersom jag har stukat den eller något) men då kom ägaren upp och sa åt mig att jag skulle betala för att jag smutsade ner glaset... jag betalde inte och då kom hans servitris och tog vårt fika även fast vi inte käkat klart, sen ringde ägarn någon och då vågade inte vi vara kvar, haha. ;) vem vet vem han ringde?

Jag köpte i alla fall ett armband på Åhlens, tänkte köpa en bok också, men så blev det inte.
Och filmen för den delen Percy Jackson - kampen om åskviggen tyckte jag var jättebra. Det var några gånger då Alma sa att det där är så Harry Potter typ. Men eftersom jag ine har tittat på Harry Potter så såg inte jag några samband och jag tyckte att den var väldigt bra. Sevärd, som attan, så kika med den vettja!

Nu ska jag klä på mig, sen ska vi till Ica och köpa lite godis, sen tar vi bussen hem till mig och där ska vi chilla tills vi ska till Clara vid fem tiden. =)

Hoppas att ni får en bra dag!
PS. vi spelade oavgjort mot godis igår, så ännu en poång är inkasserad! Men vi har endast en match kvar, och vi kan ju inte gå ur serien med två poäng! Fan en vinst vill vi ha!

- Gröngöling.

Idag har det varit en helt vanlig dag. Eller inte.

Det är omgjorda planer. Imorgon blir det upp rätt tidigt, sen match i Valbo och sen ska jag träffa Alma på köpis. Går runt där ett tag och efter det sticker vi till Gävle och fixar ut biobiljetterna och sen fika. Senare bio Percy Jackson - kampen om åskviggen.

Hoppas ni får en bra lördag och att er fredag varit toppen! =)
Kram.

Försöker lugna ner mig ...

Nej. Det blev ett väldans flängande med inlägg hit och dit nu.
- Jag ska i alla fall göra i ordning en skål med glass och varma hallon nu, sen ska jag titta på film (Crazy summer) och försöka koppla av lite. Skulle vilja titta på en sorglig film nu så jag kan få gråta lite och kanske inte känna mig så tung, men denna har jag inte sett någon gång, så vi får se hur den är.

För övrigt så kommer det bli himla skönt med lov nu. Det har hänt allt för mycket på allt för kort tid och jag förstår ingenting och kan inte smällta alla faktum och allt som har hänt. Men lovet är fullspeckat. På lördag ska jag hitta på någonting med Maria, sen ska jag spela match och efter den ska jag, Alma och Maria in till Gävle för att titta på bio. På söndag har jag förmiddagen ledig och kan sova ut vilket kommer bli förbannat skönt, och sen på kvällen ska jag in till Sandviken för att umgås med Alma, Ajla, Clara, Rebecca, Hampus, Rasmus, Viktor och Patrik. Kommer bli jättemysigt med pizza och film. =) På måndag ska jag gymma på eftermiddagen och sen ska jag och pappa åka och köpa slalomglasögon. ;) På tisdag blir det en gymning även då och sen sticker jag, mamma, pappa och Clara upp till Funäsdalen för fem härliga dagar i fjällen.

KRAM.