- It's the best of both world's -

Sista dagen i februari, halva lovet har gått och nu väntar den tråkiga och jobbiga delen - jag har en hög med plugg samt fyra dagars jobb, torsdag-fredag fyra timmar, lördag-söndag sju timmar... men jag ser ljuspunkterna, på lördag efter jobbet blir det bowling men mina fina vänner och på söndag när jag kommer hem från jobbet ska jag avsluta lovet på det bästa sättet - framför teven och en bra söndagsfilm.

Hittills på lovet har jag tagit det jäkligt lugnt, varit på kryssning till Riga med familjen, tagit det ännu mer lugnt och nu är jag nyss hemkommen från Lager 157 med bästa Karin - så en hel del shopping har det blivit.
Nya vardags och festfavoriter; ljus jeans//lager 157 150:-, vit stickad tröja//lager 157 150:-, svarta byxor med kedja i benslut och ryggslut//lager 157 300:-, metallblått glansigt linne//Bik Bok 40:-

Nya skor, enkla, svarta, platta - 50:- på Scorett.

Nöjd tjej i nyinköpt skinnjacka från Newyorker i Riga - 275:-

- Don't ever give up on me -

Jag och mamsen köptde hem vitlöksbröd och plocksallad från Ica så nu är jag mätt och belåten. Sitter och kikar på The Voice, har inte kikat på det sen de valde sina lag så får se nu om det är värt min fredagskväll.
I alla fall. Känner redan hur jag riktigt slappnar av i kroppen bara av tanken på att det är lov. Jag har lite smått kommit överens med mig själv att jag ska ta tag i plugget imorgon förmiddag så jag har resten av lovet att bara ta det lugnt på - men eftersom det är rätt mycket plugg så får det bli lite imorgon, lite på torsdag och lite på fredag nästa vecka.


Sommarinspiration från We heart it.

- Love is in the air -

Jag som trodde att denna dag skulle bli lika solig och fin som gårdagen, men icke. Har i alla fall slutat skolan och nu är det nio dagarns ledighet från skolan som gäller. Dock har jag fullspäckat schema.
Fredag: Innebandyträning
Lördag: Inget planerat, sköööönt! Blir väl att packa lite granna.
Söndag: Innebandymatch, åker till Riga med familjen.
Måndag: Riga.
Tisdag: Riga
Onsdag: Förhoppningsvis en tripp till Lager 157 med Karin.
Torsdag: Hela för- och eftermiddagen till att göra ingenting, jobb på kvällen.
Fredag: Hela för- och eftermiddagen till att göra ingenting, jobb på kvällen.
Lördag: Jobb fram till halv sex sen blir det bowling och pizza med mina fina vänner.
Söndag: Jobb fram till halv sju sen ska jag hem och göra ingenting.
För övrigt så har jag lite plugg jag måste ta tag i, en historiauppsats, plugg till teoriprov på idrotten samt en fördjupning på naturkunskapen - men det fixar sig.


Just nu; törstig efter idrottspass samt bloggning på g...