- You name it -

Idag har jag städat rummet. Jag tröttnade dock efter ett tag, så dammsugning och torkning återstår till imorgon. I alla fall så letade jag fram alla mina löne specifikationer och satte in i en pärm, och det var ganska roligt faktiskt. Jag vet att det är många lika som jag, som faktiskt har ett jobb på sidan av skolan - men jag tvivlar på att det är den övervägande procenten som tycker att det är värdet i att ha jobbat varje månad i mer än ett år som är det viktiga, och egentligen inte lönen - även fast det är en bonus.

Nu ska jag krypa till kojs med mina kurriga kisse och somna till en film. Imorgon väntar jobb på morgonen 09.30-11.30 och sen 13.00-21.00.


Typ. ;)

- Dear Santa -

Två månader kvar på 2011 - hur sjukt är inte det egentligen? Det betyder att julen är här om knappt två månader. Julen ja. Jag vet inte vad jag tycker om julen. Innan dagen kommer så tycker jag egentligen inte alls om den, bortsett från advent då - det tycker jag om. Men det är så himla stressigt med julklappar, mat och en massa struntsaker.

Eftersom det är så pass kort kvar så fortsätter jag härmed med inlägg i önskningar.


Överkast, 250:- på rusta

- Today is a good day -

Solen brinner bakom träden. Löven dör ut. Blir gula Blir röda. Faller ner. Sitter invirad i världens mysigaste filt och lyssnar på en massa bra musik. Höst helt enkelt, idag tycker jag om hösten.

To-do-list denna sköna höstdag.
- Ta en långpromenad med Bella.
- Ta det lugnt, kanske kika på en film.
- Njuta av att det även idag känns som jag har en extra timme (fast det har jag ju).
- Städa mitt rum. Tvätta kläder, slänga skräp, byta i diskmaskinen, bädda rent i sängen, dammsuga och torka golvet är vad som tillkommer...

Ta det lugnt och bara chilla! Guldvärt, tack för mig.