Dagen idag har varit en himla bra dag, en dag att lägga i minnet

Nu ska jag ta och tvätta ansiktet och dra på mig en pyjamas för en gång skull. Det är bra konstigt, de där pyjamasarna. De ser så jäkla mysiga och sköna ut där man ser dem i en katalog eller liknande... men när man väl köper en och sätter på sig den på kvällen och ska gå och lägga sig känner i alla fall jag mig väldigt obekväm. Brukar bara sova i trosor och en stor, skön, luftig, härlig t-shirt om nätterna så inte är det väl så konstigt att man är lite obekväm.
Ska i alla fall gå och lägga mig och läsa ännu ett kapitel ur den tredje boken ur Twilight-sagan innan jag ska försöka sova. Eller försöka och försöka, de närmsta nätterna har jag somnat på en gång jag lagt mig tillrätta på kudden och drömt den konstigaste drömmen efter den andra... hmm.Ser du inte sköna ut så säng? ;)

Det är mycket man vill göra men som inte hinns med

Veckans första skoldag är pasé - för vissa. Jag ska försöka få någonting i mig någonting att käka innan jag ställer mig i duschen. Vi har idrottslektion som sista lektion både gånger vi har idrott, och slutar därmed kvart över tre. Det betyder alltså att man inte hinner duscha om man vill hinna mer bussen - kluven är man verkligen. Det är mot mina principer att inte duscha efter träning eller idrottslektion.
Blir i alla fall att plugga matte hela kvällen eftersom jag ligger två kapitel efter och inte har tid att plugga någon annan dag än denna förutom torsdag - och då har jag matdag. Gymnastik imorgon, fotbollsträning på onsdag, torsdag ledig och innebandyträning på fredag. Det är inte lätt när det är svårt, som man säger. Därför måste man skippa vissa saker, som dagens träning.


Man måste förlita sig på tidens gång - välkomna den med en stämningsfull sång

Tidsinställt inlägg - berg-och-dal-bane-tider.

Jag kan inte låta bli att förundras över tiden. Som man alltid sa när man var liten och väntade på julafton och det var två dagar kvar - alltid försökte man hitta på något roligt eftersom när man har roligt går tiden fortare. Det är sjukt vad dessa ord är sanna. Som när jag sitter och nöter Twilight-sagan om och om igen kan jag få panik över hur minuterarna och timmarna rusar iväg när jag andra gånger kan tycka att tiden sniglar sig fram.
I det stora hela måste jag säga att tiden går fruktansvärt fort. Här står jag - eller sitter - och har ungefär fyra månader kvar av mina år i grundskolan. Jag ska försöka under mina tre år i gymnasiet att hitta någonting som kanske stannar upp och saktar ner tiden lite. Jag vill inte att mitt liv ska flyga iväg och sen titta tillbaka och undra över varför jag inte förverkligade mina drömmar eller så. Jag vill samla kraft och tid - och pengar - och jag vill hinna med att se världen samtidigt som jag hinner hitta mig och mitt jag som jag kommer att vara senare i livet - när jag blir stor. ;)Jag kan titta tillbaka på bilder som dessa och fundera över vart mina snart sexton år jag levt har innehållit. Jag kan inte säga att jag ens kommer ihåg hälften - vem gör väl det? - men jag är så jäkla glad över att mina föräldrar blev mina - världens bästa föräldrar, och att två bröder väntade mig när jag kom till världen - de två bästa bröderna. Jag skulle nog inte kunna tacka mina föräldrar nog - ens om jag började nu idag - för allt de gjort för mig.

När jag var tre år åkte vi till det mäktiga USA för första gången - och det var inte mina första utlandsresa, även fast det var den största. Efter det att åren gick har vi åkt på många olika ställen och jag har sett delar av världen jag aldrig skulle ha sett om det inte vore för dem. Om de inte hade dessa planer på att ta oss utomlands och så vidare skulle nog inte jag ha de drömmar jag har idag. Jag skulle nog inte vara lika mån om att ut och se världens alla hörn. - Eller så skulle jag vara ännu mer extas över tanken, om jag inte sett något annat än Sverige innan, men det får man ju aldrig veta.

Det jag hoppas nu och för alltid är att när jag får barn vill jag vara en likadan förälder som mina var och är.