- You've got the best of both worlds -

En ny period av mitt bloggande tog nyss sin början när jag fixade klar designen.

Kom hem från jobbet för en stund sen och för bara några få sekunder sen tänkte jag att jag skulle göra en massa innan denna dag tar slut men jag vet inte om jag har nån lust. Listan såg ut i mitt huvud ungefär såhär; lägga in rena kläder i garderoben, slänga ner tvätt i tvättstugan, byta sängkläder, skriva en sista artikel till tidningen vi håller på med på engelskan i skolan och sen somna till ett Beverly Hills avsnitt. Det tar egentligen inte speciellt lång tid men just nu känner jag bara att jag inte orkar.
Vi får se helt enkelt.
Det behövs ett ryck på riktigt nu alltså.

- Live life for full, no regrets -

Jag har inte riktigt bestämt mig än för vart jag ska börja träna, men nu är det fan april vilken dag som helst och även fast inte fotbollen kommer bli lika mycket för mig i sommar som förut så vill man ju ändå ha nått som kallas kondination så, nu kör vi.
Mycket i skolan, mycket jobb, lite tid - vi hörs när vi hörs, igen.

- Live as you've always dreamed of -

Inte för att jag har tid för att blogga. Men ville bara föreviga i ett inlägg att imorgon övergår vi till sommartid och jag är lycklig över det faktumet! Jag mår som bäst på somrarna och att få sommartid betyder att vi går mot ljusare tider och att sommaren snart är här! Jag mår så bra nu för tiden!