- Italien, bildbomb -

Man hinner mycket på fem dagar! Vi kom till Lamezia, åkte buss till tågstationen och tog därifrån tåget längs lusten till Tropea. Tropea var väldigt fint, hotellet var helt sjukt fint alldeles vid havet och vi bodde i ett eget lägenhetsrum.. eller vad man kallar det. God frukost och god mat över huvud taget - men vi var ju i Italien. Köpte lite smått och gott - en ring, ett par solbrillor, två resväskor (en liten, en stor) och två klänningar. Ha det! Imorgon bitti åker jag till Gotland - wiih, fan va fort tiden går. =)

- Some loves one, some loves two, I love one and that is you -

Sista dagen innan jag sticker - så passar på med en inlägg när jag ändå vaknade tidigt. Idag är det skoldag - man skulle nästan kunna säga att det är den sista eftersom att det är det innan betygen sätts för mig. Så idag ska jag redovisa lite arbeten och ha mig. Sen ska jag handla på mig lite nödvändiga saker innan det blev hem och packa det sista, sen vila, träning, vila och åker i natt någon gång. =)
Resumén som aldrig kom upp.


Det har blivit vår, och varit vinter och sommar efter det..

Just idag streakar blogg.se - jävla skit ... kanske har tid när jag kommer hem från skolan idag. Hörs.

- When time slipps away -

Idag kommer mamsen och papsen hem från Bratislava, båda skönt och icke skönt, liksom. Haha, att ha hela huset för sig själv är inte så dåligt, men det blir skönt att ha några som kan laga mat åt en. ;)
Nu sitter jag och tittar på VM-match mellan Tjeckien och Ryssland, får se hur de kommer att placeras. Just nu gjorde Ryssland just 3-2, men än är det långt kvar av matchen.
Ikväll kommer lite veckaresumé med bilder, men nu ska jag sitta och nörda framför både TV och dator. Somnade väl vid fyra halv fem igår - sliten.


Dessa ska köpas - sen är allt färdigt inför både min avslutning av skolan och inför Rasmus student. =)