- We've got this party runnin' -

Hade precis borstat tänderna när jag såg att mamma dukat fram semlor på bordet - det blir bara till att borsta en gång till för jag säger då inte nej till en semla! Haha. Imorgon är det sovmorgon igen så åker in och snyltar frukost på firman innan jag sticker till banken en sväng innan skolan börjar. Tio till fyra går jag imorgon så det är ändå ganska skönt. Sen ska jag försöka läsa ut en bok och sen bär det iväg till Falun för BH-party. ;) Får se om jag kommer hem med nått dyrt eller om jag lyckas hålla fingrarna i styr!
- Semlor = kärlek -

- Ibland måste man få skryta! -

B PÅ PROVET JAG HELT ALLVARLIGT TRODDE JAG SKULLE FÅ F PÅ! Jag skojar inte - det var det första provet i hela mitt liv jag seriöst trodde jag skulle få F - men jag blev godkänd med råge! Haha, jag är sjukt glad över det men dock inte stolt över huvud taget för jag chansade på mer än hälften och förstod inte nånting - har inte lärt mig nått, så det suger... men det äger att jag ändå klarade det!

- Living is the hardest part of dying -

Jag har supersug efter nått att äta, knapra, smaksa eller vad som helst på! En chokladbit/en clementin/en banan/ett digestivekex - bara ge mig det nu! Sitter i skolan och lojar runt, har inget att göra. Kanske att jag får skjuts till jernvallen snart så jag kan sätta mig där och göra ingenting istället..


- Sorry, måste ta och köpa en laddare till kameran och fixa att jag får in bilder på datorn för det här funkar ju bara inte... -