Orkar inte mer av detta nu

Har legat i princip hela dagen idag också... så jäkla trött på det här nu! Jag är så jäkla trött och slapp, har ont i huvudet dagligen, är yr och känner att jag inte orkar någonting alls. Tror nu det kan bero på någon förkylning då jag fått ont i halsen och är snorig och jävlig - men det måste ta slut nu...
Just nu vill jag bara att bilfärden till Funäsdalen ska vara över och att vi är i stugan. Får verkligen hoppas att några dager i fjällen gör susen - eller i alla fall gör att förkylningen kan bryta ut helt istället för att vara litegrann hela tiden varje dag.
Favorit i repris - jag längtar tillbaka till Bali och utlandet över huvud taget. Jag längtar helt enkelt bort från det här landet och bort från vintern. Tycker det kan räcka nu, att vi fått tillräckligt mycket snö, tillräckligt mycket kyla och en tillräckligt lång vinter.

Någon gång måste någonting ta sin början och bidra till något bra

Det är sportlov. Vad säger inte det? Det är hilma skönt att ha en hel vecka extra att sova ut och vila sig innan skolan börjar igen. Det är också något speciellt med sportlov. Just nu vet man ju inte, eftersom det går upp och ner hela tiden. Men temperatuerna höjer sig under sportlovet. Just nu är det åtta grader varmt ute, dock i solen men skönt ändå! I alla fall om man jämför med de trettio minus vi haft under vintern. Det känns som att våren inte är så långt bort som det känts för bara någon vecka sen. Men så är det ju också snart mars, imorgon!
Var precis ute med Bella på en promenad, och jag tog bara på mig en tjocktröja och skippade jackan - jag frös inte! Solens strålar glimmar i snön så det gör ont i ögonen så fort man tittar på den. Ha en fin dag!
Det finns inte många saker man kan göra utan hjälp, sök inte efter dessa

Jag har gått upp ur sängen, äntligen. Och jag hat bytt ut mina pyjamasbyxor mot ett par mjukisbyxor - stor skillnad.. Har ont i huvudet, och det är alldeles för varmt här i köket, usch, det gör intenting bättre. Men så tittar jag och ser att det bara är tjugo grader här inne så det är väl mig och min kroppstemperatur det är fel på.
I lördags var jag med mamma och Ingmarie till Valbo på förmiddagen. Till en början hade jag ingenting jag behövde köpa men så kom jag på mig själv. Jag åker till fjällen nu i veckan och jag har vuxit ur mina täckbyxor - på längden, jag som trodde att jag inte växte nå mer? Och har heller inga riktiga skidvantar då jag är en jäkel på att slarva bort såna... och sen köpte jag ett par byxor på BikBok också. =)


De blå täckbyxorna fanns tyvärr inte i min storlek så det blev ett par svarta.


Och ett par vita riktiga skidvantar, men det fanns ingen bild på dem.