- Everything has a beginning -

Tidsinställt inlägg!

Min blogg fyller fyra år idag, precis denna minut faktiskt! Jag kan inte förstå att jag faktiskt har haft den här bloggen i fyra år? Jag var alltså tretton år när denna skapades; jag hade försökt fixa en blogg tidigare men det fungerade inte (enligt mig i alla fall) men idag för fyra år sen började jag. Jag kan inte förstå de som läste min blogg då? Sjukt tråkig, inga bilder och lång text - precis som jag hatar det idag.

Men efter fyra år som bloggerska så kommer denna "första" blogg förfarande rulla; men med lite färre inlägg eftersom jag kommer skriva mer på min London-blogg i och med att jag från och med igår faktiskt bor i LONDON!

- Good bye for now -

Jag har så svårt att bestämma mig hur jag ska göra med den här bloggen under det här året. Just nu skriver jag i princip bara på London-bloggen och det känns inte som att det kommer bli mindre under året jag är där. Vi får se - vill ju inte att min kära blogg ska gå under. Hur som helst så kommer det bli väldigt lite skrivet här under det här året. Jag kommer dock skriva så mycket som möjligt på min London-blogg. Peace out!