En uppdatering för uppdateringens skull

När jag tittar tillbaka på åren som gått - på minnen vi delar och saker vi gjort tillsammans - så kommer samma ord upp och ger mig skallbank. Jag hade en konstig dröm om samma sak när jag var borta på paradisön och sen dess har det kommit tillbaka och har nu satt sig på hjärnhinnan. Dessa ord kan man tolka som man vill, och jag definierar orden på ett sätt. Orden som kommer upp där uppe är "det är bra nu... men det kan bli så mycket bättre".

Alla i mitt liv som har en del i mitt hjärta - dessa personer är inte lätträknade - vill jag också ska kunna tänka så. Dessa ord funkar på precis allt, och för mig, ger de mig styrka att ta vara på det jag har men att ändå se framåt och hoppas att det ska kunna bli bättre, någon gång.

Det är dåligt med bilder därav den dåliga uppdateringen. I förrgår var jag till huvudstaden med mina vänner. Det blev en lyckad resa med en massa skratt, prat och shopping. Jag köpte i princip bara saker jag "nästan" behövde - nyårsklänning och skor, ett vitt ribbat linne och en "rygglös" BH. Igår låg jag i sängen och tittade på en hel säsong av Beverly Hills från klockan sex på morgonen till fem på eftermiddagen och tyckte ganska synd om mig - halsont, snorig, täppt i näsan och huvudvärk. Men det gick över och vi stack till Åkra och åt mat, spelade kort, tittade på film och hade mysigt.
Imorgon är det ett nytt år vilken innebär lite förändring här på min blogg - spännande... ;)Bara för att jag älskar mina vänner. =) <3

Ett kärt återseende

Har precis kommit hem från fotbollsträningen - skönt att träffa alla bekanta ansikten igen. Måste säga att det var jäkligt skönt att träna och få springa och ha sig utan att svetten rinner som aldrig förr och få svårt att andas. Många skratt, mycket att prata om och en varm kram från älskade Clara. Det var skönt att få något att tänka på efter gårdagens besked..

Allt var nästan för bra för att vara sant. Flygresan hem gick smärtfritt, och endast tjugo minuter försent och med mat i magen bar det av hem för att hämta hunden. Himla skönt att få gosa med henne och fika lite hos Lennart och Sofia och leka lite med Arvid. Lika när vi kom hem, det var himla skönt att komma hem och ha hela huset framför sig och att träffa Micke och Mattias.
Och där kommer det, ingen katt väntade när jag kom hem. Den mest underbara och älskvärda katt var borta, är borta, kommer aldrig tillbaka. Många kan säga att en katt bara är en katt - men det är samma sak som att säga att en hund bara är en hund, och att en hund tillhör familjen... så många tårar rann ner för mina kinder och många rinner fortfarande - för innan vi åkte så kände jag att något var fel, att något skulle hände. Det kan kanske låta väldigt konstigt, men när jag hörde de där orden, "jag vet inte hur jag ska säga det här, men Torsten har dött" - så var det som att jag väntat mig det. Och det skrämmer mig, att jag innan vi åkte kunde känna på mig att något skulle hända med min fina älskade underbara katt, och att när jag kommer hem få ett sånt besked. Torsten är död, han är borta, kommer inte tillbaka. Alltid kommer jag komma ihåg honom som den bästa katt någon kan ha. Ingen kan säga emot mig, han var världen snällaste katt. Han var en stor vandrande boll med långt hår som aldrig trasslade sig och som alltid var mysigt att gosa in sig i.

Han fick tre fina sista veckor med världens bästa Mattias och Micke i alla fall - det var han värd. Glömmer aldrig dig Torsten! Aldrig, aldrig, aldrig! <3

På äventyr här på Bali - tre av tre

Tidsinställt inlägg!

Tjah, antingen så ligger vi väl vid poolen, sitter och käkar mat eller badar i havet. Saken är den att det bara är några timmar kvar tills dess att vi sitter på planet på väg till Sverige, det land som vi kallar hem, som är vårt hem. Mmm, ljuvligt!
Här har i alla fall varit underbart dessa tre veckor, och även fast hemlängtan står på hundra just nu så har ja trivts som fisken i vattnet här på paradisön. Vi har sett i princip hela ön, med början i Amed, mot Lovina och Gili öarna, Lovina, Kuta och sen Nusa Dua. Det enda vi väl har gått miste om är Ubud.

AMED.


LOMBOK.


GILI.


LOVINA.


KUTA.

NUSA DUA.


En lite mer detaljerad resumé kommer vid hemkomst. Vi ses snart! =)