- Well now I'm home -

Hemma igen efter två veckor på Malta - helt sjuktl, tiden har gått så himla fort! När jag kom hem väntade detta charmtrollet på mig - Frans. Imorgon kommer jag ladda upp med massa bilder för nu orkar jag inte. Ha det! =)

- Time slipps away and suddenly you don't know what to do -

Nu har jag tappar bort hur man skriver med de svenska bokstaverna igen, teknisk tjej alltsa. ;) Sitter i alla fall pa ett internetcafe just nu och ska snart till splash and fun - ett vattenland. Om det inte ar allt for dyrt sa ska vi bada med delfiner. Imorgon aker vi hem. Det kanns helt sjukt konstigt - har vi verkligen varit har i tva veckor liksom? Skulle latt kunna stanna langre men nu ar det sahar och det kommer bli skont att komma hem ocksa. :)

Hors imorgon nar jag kommit hem! Vid sex halv sju pa kvallningen ungefar. :)

- Call me whenever, whenever you'd like -

Idag börjar skolan ett så nu är vi och steker på beach cluben. Ville bara uppdatera lite, men har inte så mycket speciellt att säga. Haha, midsommar var inte som Sverige men det hade jag inte förväntat mig heller. Vi har varit på bio, mitt i filmen blev det paus där man kunde gå på toa och köpa snacks - lite annorlunda. I alla fall, let's stek! Ha det bra!