- A day in life -

Skulle jag inte se hur du ser ut, eller inte tänka på att din röst låter annorlunda - då skulle jag veta att det var du, i handlingar och gester. Jag drömmer en dröm om en person som jag vet vem är och jag känner igen personen - men det ser inte ut som den här personen... det är grymt läskigt. Det bra'a som jag kunde lita på - vågar jag inte förtro mig åt då personen inte ser ut som vanligt, inte ser ut som sig själv.

Varför har den här älskvärda person fått en ny kropp och ett nytt ansikte i min dröm? Varför får jag alltid kalla kårar av denna dröm? Varför känns det som att du bara finns i drömmen? Varför känns det som att jag förlorar dig?


Det var en gång i oktober... förra året.

- Look through the window -

Dagen idag har varit en ganska seg dag. Började med en sjukanmälan - huvudvärk, illamående och allmänt seg + skolan är ingen bra kombination, sen fortsatte jag sova några timmar - och har sovit fjorton timmar sen jag gick och la mig igår kväll, och ändå är jag så grymt trött? Förstår verkligen inte det här med sömn och hit och dit. Hmm, nu på kvällningen blev det grattning av en av kusinerna. Så det blev fika och gott sällskap - schysst kväll!

Nu mår jag väl sådär, illamåendet har lagt sig men huvudvärken är kvar och känner mig yr. Men det blir skolan imorgon i alla fall - tycker inte om att vara borta från skolan mer än nödvändigt...
Så nu ska jag stänga ner datorn och lägga mig och sova. (Läs:"Så nu ska jag trycka igång en film jag kan somna till så jag slipper höra konstiga ljud ute från skogen") :D


Ja, du fattas oss...

- Open up your eyes -

Har varit konstig i kroppen ganska länge nu - och det börjar bli bättre, känns det som.

Har jag förresten sagt att jag sett Camp Rock 2 - final jam? Det är i vilket fall som helst grym! Tycker verkligen det var en sjukt bra film! Mer om detta senare, måste rusa.

Hare gött!