- I close my eyes and then I see you -

Jag är inte smal. Jag är inte tjock. Jag är inte lång. Jag är heller inte jättekort. Jag har korta ben och stora vader. Jag har breda höfter. Jag har "kort" mage. Lågt hårfäste och numera brund hår. Jag ser mig själv som en ganska öppen sinnad människa. Jag tror att jag själv är en ganska snäll person. Jag är både spontan och en sån person som vill planera. Jag har ett kontrollbehov som heter duga.
Jag är den jag är helt enkelt. Just nu i livet handlar det också bara om mig - egentligen. Men det är svårt att se det. Det är svårt att säga nej. Det är svårt att inte "göra det rätta".


Ibland sakar jag tiden som var - men för det mesta vill jag bara frammåt.

- Somehow in the end, everything will be alright -

Är det någon som är sugen på att följa med utomlands någonstans så söker jag en reseparter. ;) Så jäkla trött på den här kylan och att det aldrig kan gå över till riktigt vår någon gång. Sitter och tittar resor hela dagar nästan - medan mamma och pappa åker till soliga Florida... :( hehe, men jag har fått en resväska! ;)

Några saker som ännu inte har blivit beställda.


A lot like love.

- Even though we look the same, everyone is unique -

Jag förstår mig inte på modefreaks. Jag förstår mig heller inte på de som springer och köper ett plagg så fort det kommer ut i affär. Det kanske är en sak om man gått och letat efter just det plagget och verkligen vill ha det. Men om man köper ett nytt plagg från en känd affär så är man ju sällan ensam med det plagget. Och är det verkligen bara jag som tycker att det är himla tråkigt att gå runt med likadana kläder som någon annan?

Sen kanske man inte måste vara så brutal som jag och använda papsens gamla tröjor - men de är ju fan bra snygg de! Och garanterat ingen som har en likadan. ;)


I guess I've always had a different dress style.