Timmen vi fick, timmen som gick

Det är på två sätt - allting.
Och just nu idag kan man ta det här med en extra timme. Allvarligt, det är ju så grymt skönt att man har en hel timme till att ta det lugnt på. Men sen är det ju väldigt jobbigt att sitta och göra ingenting i en timme extra. Tjah, men det är väl så. Somnar jag vid elva tolv tiden och sover i nio tio timmar så spelar det ingen roll med den där extra timmen vi fick natten till idag... liksom. :D
Mmm, jag känner för taco, tusan så gott alltså!

Inte mycket till höst, inte mycket till tröst

Snart blir det matlagning för min del. =)
Annars då? Det känns alldeles underbart att vi fått en timme till godo - det behövs kan jag säga! Jag somnade som ett litet barn igår natt och drömde den konstigaste drömmen av de alla, jag lovar! Det var verkligen helt korkat, förstod ingenting när jag vaknade upp i min säng när jag nyss var i USA och försökte komma ut från ett vattenrum med en massa vagnar och andra människor jagande av en läskig haj - ja, man börjar ju fan undra... ;)
Ha en bra söndagkväll! Jag ska njuta av att det blir sovmorgon imorgon, och att höstlovet har börjat, och självklart att det bara återstår fem veckor kvar tills vi åker till Bali! Allvarligt, bara fem veckor!


Well, hello christmas!

Ännu en dag av ingenting, livet

Hej där söndag!
Idag har jag dömt min första innebandymatch, och det gick helt okej. Fick även med mig två hundra hem, inte helt fel! Nu har jag bäddat rent i sängen och duschat - så nu väntar röda vindruvor, clementiner, bonaqua och film för resten av den här eftermiddagen.


Favorit i repris.