- Live life and make your dreams come true -

Sandviksbo för några dagar, åker hem till kvällningen igen. Har jobbat hela helgen, nu har jag två lediga dagar framför mig. Nu ska jag ta tag i lite plugg innan jag tar en promenad till bussen. Imorgon ska jag inte göra nånting - kanske ska jag fundera lite över denna bloggen. Det känns som att jag kommit in i en period då jag inte ser någon nytta i att skriva nått här - men att jag säkert kommer komma över det redan om en vecka eller två.
I alla fall, ha en bra Valborg!

- Everything has a dark side -

Jag har tappat min dator för första gången. Det var dock bara på typ 1-2 decimeter upp i luften så tror inte det var nån fara, och det verkar inte vara det på min surriga dator heller - inte mer än vanligt i alla fall. Idag har vi tre lektioner. Samhällskunskap 10.00-11.20, långlunch 11.20-13.05 (naturen var inställd), idrott 13.05-14.25 och sen spanska 14.40-16.00. Efter det skulle jag egentligen ha åkt hem, men eftersom jag var på möte i måndags bytta jag mitt pass på Vendator till idag, så jag tar den fulla bussen till Hofors och avverkar några timmar där.
Måste ärligt säga att förra veckan, när jag verklingen inte hade nått alls förutom skolan - var ledig från jobbet och innebandyn är slut... tjah, då var jag helt uttråkad och satt vid teven eller datorn hela dagarna. Även fast det är sjukt skönt att vara ledig så föredrar jag nog att ha lite att göra om dagarna. Så från och med nu, på ett eller annat sätt kommer jag börja träna, och jobba såklart men det är ju som vanligt. Tjingeling!


Hade varit gött med detta till frukost, men sånt orkar jag bara hålla på med på helgerna. Idag blev det några digistivekex och en glas juice... bra där, Maria.

- London, the city I'm about to call home -

1. Resan dit.
2. Hotellet.
3.1. Shopping.
3.2. Mer shopping.
3.3. Catwalk
4. Mat.
5. Turistande.
6. Övrigt.
Då var det dags för det fjärde inlägget om London. Det är ett till shoppinginlägg, bara för att shoppingen var så himla bra! I alla fall, vi bodde som sagt precis på Oxford street så det blev en del shopping om man säger så. Favoritaffärer = Primark, Forever 21 och New Look, även Urban Outfitters.
Vi var även på marknad i Notting Hill. Skulle tro att det är mer drag på en "icke-röd"-dag då det var mycket som var stängt när vi var där och det regnade även. Men jag köpte med mig en "halsbands-klocka", det gjorde även Mickis - nöjda.