- I wish I was a punk rocker -

Tidsinställt inlägg!
 
När jag åker till London kommer jag inte ta med min systemkamera eftersom jag tycker att den kommer bli väldigt otymplig att ha med överallt. Jag ska faktiskt ge den till min kära mamma; och i och med det är denna önskning riktad mot mams och paps. Jag måste ju självklart ha nått att fotografera med - jag vill bara ha en kamera i en mindre skala. Därför önskar jag mig en Fujifilm FinePix JZ250 - eller liknande. Jag vill ha en med bra megapixel och som man kan filma i bra kvalité! Med denna kan man även lägga ut bilder/filmklipp och till och med tagga direkt på facebook! ;)
 

Spelar egentligen ingen roll vilken färg; men helst, med betoning på helst en i färg. Och helst inte blå eftersom den såg så tråkig ut.

- Like a star falling from the sky -

Micaela Ferrante. Under mitt första gymnasieår träffade jag många nya vänner som nu har kommit väldigt nära; och en av dem är just den tjejen. För mig så skiner det vänskap om oss så långt ögat når och jag ska berätta varför. Det är med den här tjejen jag skrattar med som allra högst och bråkar med som allra värst. Det är med den här tjejen jag kan berätta allt för men också kan sitta tyst med utan att göra nått alls. Jag är så glad över att ha fått träffa dig och lära känna dig; för vem skulle jag vara idag om jag inte gjort det? 
 

- Today have been a good day and tonight will be a great night -

Idag blev jag väckt när klockan var tjugo i tio - längsta jag har sovit till på mer än en vecka. SKÖNT måste jag säga! Efter det har jag städat lite på rummet och i badrummet samt hjälpt till med lite dittan och dattan innan jag la mig på altan för att suga åt mig lite D-vitamin och få lite färg, sen har jag även tagit premiär-doppet i en tjugonio grader varm pool. Idag är det sommar! Och ikväll vanknas midsommarfirande!