- The friendship should never end, but in some way it'll never be the same -

Idag kommer inte jag hem förrän typ åtta eller så för efter skolan idag sticker jag till Valbo och Gävle med Clara. Har inte träffat denna tjej på jag vet inte hur länge och med allting nytt nu, nya skolor, nya kompisar, nya klassar och allting så finns nog ett och annat att prata om. :)
Igår tränade vi i spöregn och idag har jag så jäkla ont i halsen så det är helt sjukt! Jag skojar inte, kan knappt prata för det gör så ont - men det brukar ju vara värst på mornarna. Ha en bra dag! :)


- It's starting right here, but doesn't stop until someone puts everything right -

- Flygresan dit.
- Området och huset vi bodde i.
- Parkerna vi besökte.
- Shopping.
- Daytona beach.
- Key West.
- På vägen i USA.
- Övriga saker.
Ovan är en lista på vilka inlägg om USA som kommer upp här. Börjar med flygresan dit, vi åkte över Grönland och Kanada, vilket gav en massa fina bilder. Mellanlandning i New York som väl inte gick så himla bra - det krånglade till sig med väskorna och hit och dit men vi hann med flyget ner till Orlando i alla fall. En behaglig flygtur även fast det är ganska långt - egen TV framför sig med de nyaste filmerna och en massa spel gör att tiden går rätt fort. :)

- The trip that never need a beginning and that never end -

Bara några timmar kvar av augusti nu. Känns konstigt att, även fast det varit höstväder ett tag nu, sommaren är slut, hösten kommer och det blir allt mörkare hela tiden. Om hösten är en riktigt höst med gula och röda löv som faller ner mot marken och inte för mycket regn så tycker jag om hösten. Jag tycker om mörkret, det är mysigt - man tar fram en massa ljus och myser till det lite.
Jag har börjat övningsköra nu och det är jätteroligt! Det går okej - väldigt bra ibland och mindra bra ibland. Ha det!