Klumpiga jag

Det är konstigt det här med hur man tänker. Varför ska allting kretsa kring hudfärg, religion, ålder och så vidare? Det kan väl få vara osäkert och spännande istället för tillgjort och allmänt pinsamt?
Jag är så jävla medveten om att just åldern kan stoppa ett hjärta att slå. Jag menar vartenda ord av vad jag skriver, jag är så medveten om det. Man kanske inte får hjärtstillestånd men det är verkligen något i den stilen. Det gör så fruktansvärt ont att inte kunna bli tagen seriöst bara för att man i teorin är för ung.

Trött & tröttare

Med några bilder från gårdagens vistelse på hedåsen, vilket var en av de sämre stränderna... så drar jag, Clara, Ella och Emilia för att möta Ajla och sedan ner till strandbaden. Ha en bra dag! =)Håll till godo! =) Hare gött.

Hedåsen

Nu drar vi snart iväg till stranden. Det blir en heldag där innan vi får skjuts hem och det vankas träning. Efter träningen får vi se vad man kan hitta på.

Att jag har kameran med till stranden = bilder som kommer ut så småningom. Så nu kommer det upp lite nya bilder istället för sådana jag redan lagt ut... :P


Snart vankas Göteborg och Liseberg! Det gillar vi!