21.46, Sunday - Let me entertain you

Okej, gårdagen började med att jag mötte upp Anna vid tio på Richmond station, och sen kom jag inte hem förrän halv två på natten - fullspäckad dag på riktigt!
 
Först orienterade vi till King's Cross utan vår kära District Line, och väl där väntade lång kö för att ta kort med platform 9¾. Sen åkte vi till Abbey Road och tog kort vid övergångsstället och Abbey Road Studios. Stötte också på ROBBIE WILLIAMS som var på väg in i studion för att kanske spela in nån låt eller så! HÄFTIGT och it only happens in London! Sen åkte vi till Piccadilly och åt på Pizza Hut innan vi åkte till Madame Tussads - som tas upp i ett eget inlägg! Efter Tussads åkte vi tillbaka till Piccadilly och köpte lite M&M på M&M World!
 
Därefter mötte vi upp finfina tjejer och en massa fler svenskar i Svenska kyrkan där Eurovision song contest väntade! De hade superbra bar så under kvällens gång smaskade vi på lite allt möjligt. Korv med bröd vad kanske hur gott som helst, gott&blandat, sourcream and onion chips och god och billig öl gjorde kvällen! Plus att danmark var väldigt bra och förtjänar vinsten! Hade aldig hört låten innan, men förstår att den var favorittippad för den var superbra!
 

Kommentarer från er söta läsare.
» Mikki

Hej!
Jag ska ansöka till SSL för läsåret 14/15, men jag kommer inte in på skolan hemsida. Har testat från mobil, olika datorer och olika nätverk men inget funkar.
Skulle också läsa där om hur det här att ansöka om medflytt av skolpengen fungerar och att man ska ansöka genom kommunen, är det något du vet någonting om? Tack på förhand!

2013-07-17 // 21:58:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback