14.36, Sunday - Eurotrip, day 13-16

Onsdag 3/4 2013
 
Vi checkade ut på hostelet och gick på en gång för att checka in på det nya. Vi hade där ett rum för oss själva med dator, TV och sköna sänger - härligt! Solen sken i början men sen blev det mulen, men fortfarande väldigt varmt. Vi gick upp för "berget" till parken för sjukaste utsikten över hela Split! På kvällningen gjorde vi i ordning tacos och räknade pengar.
 
 
Torsdag 4/4 2013
 
Gick upp väldigt tidigt och åkte till ön Brac. Där var kanske hur fint som helst! Även klarblå himmel och stekande sol denna dag så jag brände ansiktet och såg ut som en tomat resten av resan! I alla fall, gick runt och åt supergod glass innan vi åkte tillbaka till Split.
 
 
Fredag 5/4 2013
 
Sov ut för en gång skull och gick sen runt i gamla stan och shoppade lite. Sen var det tillbaka till hostelet för att packa ihop oss, äta middag, städa och duscha innan vi gick ut igen. Fortfarande supervarmt och Split är nästan lika magiskt på natten som på dagen. Satt oss på en bänk och bara njöt!
 
 
Lördag 6/4 2013
 
Checkade ut från hostelet och gick sen runt i stan och låg och solade vid piren. Åt sen lunch på nått fancy ställe bara för att vi så gärna ville ha en riktigt köttbit! Sen åkte vi till flygplatsen för att vänta där ett par timmar på flyget hem. Vi lämnade kanske världens mest underbara hamnstad och flög över en massa berg innan vi kom hem till kära, underbara, fantastiska London. 
 

Kommentarer från er söta läsare.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback