11.23, Wednesday - So tired

Gick upp vid halv tre imorse och krånglade mig till Heathrow med buss. Åkte till terminal 4 för att därifrån ta mig till terminal 1. Det gick dock inte eftersom tågen inte börjat gå så tidigt på morgonen. Så jag fick vänta på en buss som aldrig kom för att sen åka till ett ställe och ta ännu en buss därifrån. Det är tur att engelsmän är så otroligt snälla och omtänksamma för annars hade jag aldrig kommit med flyget. Alla frågade vart jag skulle för jag såg väl förvirrad ut och hjälpte till så gott de kunde. När jag kom fram var jag påväg åt fel håll och då var det en man som sa "Excuse me, I heard you at the bus and you're going to terminal 1, right? That's the wrong direction, but there's no signs so it's not so easy. You can just follow me because I'm going there too." Det skulle ju aldrig hända i Sverige, typ. 
 
Nu är jag i Dublin i alla fall och sitter i hotell lobbyn och pluggar/fördriver tid/sover till mamma och pappa kommer om ungefär sex timmar - wihooo! Hoppas jag får checka in på rummet sen och lämna min väska så jag kan kika runt i stan. 
 
Månsken på min favoritgata Onslow Avenue. 
 
Godaste varma chokladen på Café Nero.
 
Vackra England.
 
Inte så många på planet...
 
... vilket gjorde att jag fick tre platser för mig själv.
 
Det var dock en lite för kort flygning eftersom jag inte fick köpa detta Bareminerals set för bara 38 pund, verkligen synd eftersom det var SÅ billigt!
 
Gratis frukost från British Airways. Croassant med bacon, tomat och basilika samt apelsinjuice - mycket gott! Gratis är ALLTID gott!
 
Irland har också dubbeldäckare.

Kommentarer från er söta läsare.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback