20.43, Thursday - Happy to be alive

Okej, min helg, eller snarare minivecka, med Clara Alma å Ajla kunde inte ha börjat med mer kaos. När vi kommer till Arlanda har inte Clara nått pass - hon hade ett internationellt ID som hon åkt till Malta med men som inte funkade till England då det är utanför schengen - så det var en väldig tur att vi var där två och en halv timme i förväg och att det var Ulf, Claras pappa som kört oss dit. 
 
De fick sticka till passpolisen och fixa ett provisoriskt pass som inte var bara lite krångel. Eftersom hon inte är myndig var det såklart BÅDA föräldrarna som var tvungen att skriva på, och med krångel med faxning hit och faxning dit så var det bara nån minut ifrån att hon inte hade varit med oss på flyget. Nu i efterhand är det ju lite ironiskt att tänka tillbaka på hur vi panikade med att packa om väskor och pratade med security hela tiden - kommer hon hinna? Men alla kom med planet, VÄLDIGT svettiga av att springa genom säkerhetskontrollen och passkontrollen men vi hann!
 
Sen hade vi det superbra! Jag gjorde av med lite väl mycket pengar men vafan! Vi shoppade, turistade och festade en massa. 
 

Kommentarer från er söta läsare.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback