15.18, Monday - Study Visits

Tänkte lägga ut lite bilder från våra study-visits till Westminster Abbey, Hampton Court och St Paul's Cathedral. Dessvärre tog inte jag några egna bilder så bilderna nedan är tagna av Julia, Sally, Anna L och Anna K. Klicka på deras namn så länkas ni vidare till deras bloggar för en massa mer fina bilder och tankar. 
 
Westminster Abbey. Där gick vi runt och fick en massa information från vår lärare. Det var både fachinerande och obehagligt att gå på alla gravar som är där inne och samtidigt väldigt häftigt att ha varit där inne där alla krönats och gift sig och så. Man får dock inte ta bilder på såna här ställen så det är ju lite synd...
 
Hampton Court. Här var väldigt fint med stora byggnader och en enorm trädgård. Jag blev helt salig av trädgården, där hade jag verkligen kunnat gått runt och filurat i en hel evighet! Längst åt ett håll fanns en "damm" med en massa svanar - så himl fint!
 
St. Paul's Cathedral. Här var vi inte jättelänge, men det var en väldigt fin och väldigt stor katedral. Vi gick alla trappsteg upp - vet inte hur många det var men nån skrev att det var mer än tusen trappsteg upp och ner, och dessa i trång miljö, alltså inget för det höjdrädda eller den med klaustrofobi. Väl uppe var det 360 grader av London och utsikten var enorm. Helt klart värt alla trappsteg även fast vädret inte alls var inbjudande. 

Kommentarer från er söta läsare.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback