22.58, Friday - Ain't no sunshine

Jag blev rastlös och ville inte plugga - har tänkt kötta imorgon och sen gå igenom igen på söndag efter en hel juldag inne i London med Annina - så jag började pyssla lite istället. Igår när jag var hemma hos Elin gjorde hon en adventstjärna, så jag apade efter henne och gjorde en likadan. Om ungefär fem minuter är det ju även december i Sverige, medan jag får vänta en timme till - så det kändes helt okej att fixa upp den i fönstret! 
 
Har även slagit igång julmusik och äter clementiner - julstämning på topp denna fredag den sista november 2012!
 

20.35, Friday - Today I miss you guys, SA11

En dag för livet, en dag att minnas för livet. En dag med mitt älskade sa11, en sån dag kommer jag aldrig få med mitt älskade sa2b - det som gör det lite mer speciellt. Saknar er alla där hemma ska ni veta, hört att de hänt en massa konstigheter. Vadå bestämda platser - är det ett skämt eller? 
 
Saknar er i alla fall. Kikade igenom lite bilder från förra året och så kommer jag på att när jag själv är samlad med alla er igen så kommer det vara studentåret som står på lut - hur jäkla häfigt är inte det?! Tiden går fort, snart är vi där!
 

19.51, Friday - The end of life as we know it

Sverige ligger under ett snötäcke medan delar av England har översvämning. I London har det ändå varit väldigt bra väder, tycker jag - men då sägs ju London ha Englands bästa väder också. Det är soligt och friskt i luften, det har blivit jäkligt kallt och imorse var det till och med frost ute. 
 
Nuså, slut på väderprognosen... min poäng är att det inte är mycket vinter här, vilket jag tycker känns ganska skönt - även fast jag ser fram emot och hoppas att det kommer vara ett par meter snö i Sverige när jag åker dit över jul. Men även fast det är mindre vinter här så har jag väldigt mycket större julkänsla och julglädje. Det är inte fy skam lär jag säga! Och kanske inte heller helt otippat då London är helt utsmyckat med en massa julbelysning och julmarknader, inte minst på Oxford Street...
 

18.24, Friday - Friday night IN

På måndag är det meningen att jag ska kunna fem kapitel om ekonomi, företag och organisationer. På tisdag är det meningen att jag ska kunna faktorisera, p/q-formeln och nollpunktsmetoden på matten. På onsdag är det meningen att jag ska kunna en massa verb, ordfraser och uttal på ett fett kapitel i italienskan. Skulle även vara awesome om jag kunde få ihop ett första utkast av samhällsuppsatsen för att få respons på den och skicka in skiten så det är ur vädret... men när ska det hinnas med då? Har även en halv bok att läsa ut som jag ska ha två bokprov på, ett på svenskan och ett på engelskan. 
 
Annars så... kändes av nån anledning som att jag var med i Pelle Svanslös nu imorse då kyrktornet stack upp över hustaken med månen tätt intill.
 

13.08 Thursday - Hope and glory

Effektiv morgon/eftermiddag. Gick upp, tog en dusch, at frukost, gick till skolan. Hade mentorssamtal, pluggade italienska, ledarskap & organisation och psykologi. Har aven atit lunch och nu invantar jag svenskalektion. Solen skiner ute men det ar superkallt ute idag!
 
Ljus ar underskattat.

09.19, Thursday - It's freezing cold

Vaknat - men inte mycket mer än så. Vill bara ligga kvar i sängen, men kom på att jag har mentorssamtal vid tio, och tre prov nästa vecka, och en inlämning veckan efter det, samt två bokprov...
 
Frukost väntar i alla fall, sen tar jag mina skolböcker och pratar med montorn några minuter innan jag sätter mig i biblioteket och pluggar gärnet. Efter skolans två lektioner ska jag passa Elin ett par timmar, sen hem och städa mitt rum.
 

19.53, Wednesday - The worrying kind

Peppisar, clementiner och ett glas mjölk. Några tända ljus, läxan gjord, trött som fan. Känns som att det blir väldigt tidig kväller idag. Kommer behöva sömn till imorgon då jag ska jobba på mitt plugg hela förmiddagen innan skolan imorgon. 
 

17.16, Wednesday - The Coronet cinema

Igår var jag och Annina på bio i Notting Hill. Det var en väldigt "teatrisk" biograf, den var alltså väldigt fin! Det rymde väldigt mycket folk i salong ett där vår film skulle visas och det var så härligt när alla började skratta högt och länge åt skämten på filmen. Kändes också väldigt engelskt - eller i alla fall väldigt osvenskt - när alla började applådera när filmen var slut och eftertexterna rullade fram. En sjukt bra film - Silver linings playbook - och en helt underbar bioupplevelse. +++++ för att det endast kostade 3.5 pund!
 

14.49, Wednesday - I dream about you every single night

Har skrivit ut lite papper, gjort en framsida och skrivit "Inledning" på analysuppgiften så nu är den startad i alla fall. Tror nog dock inte det blir nå mer skrivet på den idag då jag måste läsa på allt som en galning innan jag kan fortsätta. 
 
Det jag tycker är jobbigast med denna uppgift är att det är begränsat till sex sidor... max en halv sida slutsats får man bara skriva - och det är slutsatserna som jag har brukat ordbajsa mest på så nu får jag välja mina ord bra och ordentligen alltså...
 

11.12, Wednesday - Use your head and follow your heart

Sitter i skolan och har haltimme. Borjar med engelska om typ tjugo minuter, sa har last lite i Mr Pip men formodar att vi ska fa fortsatta med vara redovisningar och kika pa den sista delen av Great Expectations.
 
Nar jag kommer hem ska jag ha varldens pluggstuga. Ska lasa ungefar sextio sidor ur Ledarskap & Organisation boken, borja pa samhallen och gora lite italienskauppgifter. Nasta vecka har jag prov i L&O, matte och italienska, och om tva veckor ar det deadline pa inlamningen av samhallen, sa kanner att jag maste borja nu for att inte sitta och ha panik dagen innan som jag alltid annars brukar gora.
 
Ska ocksa ga och lagga mig tidigt idag da jag kannar att sju timmars somn ar alldeles for lite somn for mig pa en natt, som jag fick idag. Maste anda saga att det var vart det da filmen var suveran och bioupplevelsen pa The Coronet cinema i Notting Hill var awesome!
 
Favorit i repris.

16.20, Tuesday - I love these kind of days

Regnig dag idag.
 
När man börjar skolan vid tio och bara är där i ett par timmr känns det som att man varit hemm precis hela dagen när man suttit och gjort ingenting i flera timmar. Nu är jag ganska säker på min redovisning inför psykologin i alla fall, då jag har gått igenom den, ändrat lite och lagt till lite flera gånger. 
 
Ska fixa i ordning lite med mina kläder, väskor och annat innan jag ska käka och sen sticka till Barnes. Vid sju möter Annina upp mig och vi sticker in till stan. Tisdagar blir bara bättre och bättre. 
 

13.46, Tuesday - Another day

Sen jag kom hem har jag ätit lunch, kikat på ett avsnitt av Dawson's Creek samt pluggat lite till psykologin. Jag måste se över vad det är mer jag har för plugg så jag inte överpluggar till en grej och sen glömmer bort nått annat. Inte för att jag har överpluggat nått alls den här terminen, men ändå...
 
Just nu ser jag bara supermycket fram emot kvällen. Jag ska passa Elin först en timme och sen drar jag och Annina in till London. Ska försöka hinna med en vända in på Primark för att kolla om mina sängkläder finns där som jag vill ha. Efter det blir det bio i Notting Hill, sjukt taggad!
 

20.33, Monday - Rainy day

Inte förrän det riktigt ordentliga Londonregnet förstod jag vilken bra nytta ögonbrynen har. När regnet öser ner så når vattnet aldrig ögonen för det droppar liksm "förbi" tack vare ögonbrynen - grymt bra alltså. 
 
Idag har varit en bra dag. Först skola, sen hem för att ta det lugnt ett par timmar, passa Elin, träffade upp Sofie - mamman till pojkarna jag passat - för att få pengar för förra veckan samt prata om hennes projekt och framtida jobbtillfällen för mig. 
 
Imorgon är det sovmorgon som jag ska ta vara på då det är "rätt chill" med plugget just nu. Annars är det skola ett par timmar, sen kanske jag drar iväg till Kingston - vi får se - barnvakt och sen bio. Lite vardagslyx sådär.
 

16.18, Monday - My dear friend Kalle

Vi fick provresultaten från matteprovet idag och det gick superbra! Det känns superbra att jag satte högsta betyg på detta provet då det var på det kapitlet jag är som aldra säkrast på - ekvationer och funktioner. 
 
Annat än det hände inte nått speciellt i skolan idag, alltid lika skönt att gå hem tidigt bara. Sen jag kom hem har jag kokat ägg, kikat på Dawson's creek och kikat igenom min presentation för psykologin. Ska redovisa det på fredag och det känns lite både och. Det är i princip den sista stora grejen vi kommer göra på den kursen så det är ju lite press...
 

15.18, Monday - Study Visits

Tänkte lägga ut lite bilder från våra study-visits till Westminster Abbey, Hampton Court och St Paul's Cathedral. Dessvärre tog inte jag några egna bilder så bilderna nedan är tagna av Julia, Sally, Anna L och Anna K. Klicka på deras namn så länkas ni vidare till deras bloggar för en massa mer fina bilder och tankar. 
 
Westminster Abbey. Där gick vi runt och fick en massa information från vår lärare. Det var både fachinerande och obehagligt att gå på alla gravar som är där inne och samtidigt väldigt häftigt att ha varit där inne där alla krönats och gift sig och så. Man får dock inte ta bilder på såna här ställen så det är ju lite synd...
 
Hampton Court. Här var väldigt fint med stora byggnader och en enorm trädgård. Jag blev helt salig av trädgården, där hade jag verkligen kunnat gått runt och filurat i en hel evighet! Längst åt ett håll fanns en "damm" med en massa svanar - så himl fint!
 
St. Paul's Cathedral. Här var vi inte jättelänge, men det var en väldigt fin och väldigt stor katedral. Vi gick alla trappsteg upp - vet inte hur många det var men nån skrev att det var mer än tusen trappsteg upp och ner, och dessa i trång miljö, alltså inget för det höjdrädda eller den med klaustrofobi. Väl uppe var det 360 grader av London och utsikten var enorm. Helt klart värt alla trappsteg även fast vädret inte alls var inbjudande. 

22.30, Sunday - Converse vs Adidas

Min helg med bästaste Karin. Vi gjorde en himla massa - shoppade, hade filmmys i "vår" lägenhet, turistade, åkte skridskor, fikade, lagade mat, kikade på bio och hade det så mysigt som bara Karin och jag kan ha. Jag "provkörde" även hennes ryggsäck till framtida resor och mmm, jag kommer älska livet som backpacker! ;) På måndagen var det dags att vinka av henne - nu är hon i Afrika och gottar sig av värme och en massa djur. Längtar till dess att hon kommer hem så hon kan visa en massa bilder och berätta om sin resa - så avundsjuk!
 

20.51, Sunday - To be or not to be

I fredags var jag ut med Annina. Det blev först middag på Movida och sen drog vi en sväng till Rose och mötte upp en hel drös med folk från svensk skolan. Väldigt lyckad kväll! Hade det inte varit för att nattbussen var så himla seg så hade vi varit hemma och i sängs i tid, men så sent blev det ändå inte. Det var också jättefint dekorerat på Movida med en massa juldekortioner - gillar julen mycket mer här i London än i Årsunda...
 

20.02, Sunday - Winter Wonderland

Tjah, det blev inte riktigt som bestämt men nästan båda bättre och framför allt billigare! Vi gick fel - på grund av vägbeskrivning av iPhone borde tilläggas - och villade bort oss så vi bestämde oss fort att gå till Winter Wonderland i Hyde Park istället och det var ett bra val! Där var jättemysigt; bra julstämning, mysiga stånd och en massa karuseller. Eftersom vi inte hade nå kontanter med oss blev det inget åkt eller köpt, men vi har redan bestämt att vi ska dit nästa helg igen för en heldag! 
 
Sen blev det inge bio, så vi stack och bokade biljetter till på tisdag i Notting Hill istället. Då ska vi kika på Silver Linings playbook i den biosalong som är med i filmen Notting Hill, vilket är en film jag älskar så det ska bli roligt! 
 
Nu ska jag kika över pluggeriet och göra en "plugg-lista" över plugg jag måste få gjort under veckan, sen blir det tidig kväller för att försöka sova bort förkylningen. 
 

13.42, Sunday - It's been real

En väldigt bra och effektiv söndag så här långt måste jag säga. Igår gick jag och la mig vid halv elva för jag var så jäkla trött efter att bara ha sovit fem timmar natten innan. Vaknade vid sju, men tvingade mig att somna om för att senare vakna igen vid tio. Frukost och matlagning, matlådor för den kommande veckan - check! Sen har jag bäddat rent i sängen, duschat och lagt in alla mina bilder från min tid i London på datorn. 
 
Nu ska Annina och jag slänga i oss nått att äta och sen sticka in till London. Det blir julmarknad, bio och lite stosande runt mellan regent och oxford street tror jag, bara för julstämningens skull. Åker nog till Notting Hill en sväng och bokar biljetter till på tisdag - bio igen! 
 

11.24, Sunday - The red carpet

Woho! Rödamattan premiär var det ja. Av ren tur, på riktigt, kom jag och Annina innanför staketet och hade knappt en meter till alla kändisar när de kom dit. Alltså, jag har sett allihop, samt tagit på allihop. Hehe. ;) Jag har dock inte fått bra foton på allihop, vilket suger - men antar att vi inte var de enda hysteriska fans som var där den dagen och ville ha foton på dem. 
 

18.20, Saturday - Ginger thins and swedish festive drink

Inge barnvakt idag, sjuka barn. Det var ju lite tråkigt, inget plus på kontot och nu har jag en kväll jag inte vet vad jag ska göra. Var halvvägs på väg när jag fick meddelandet - det var mitt eget fel då jag har satt i mitt svenska nummer och inte meddelat dem om det förrän nu - så jag klev av och tog en promenad hem genom regnet. Gick in en vända på Sainsbury´s först och handlade lite saker till Anninas och min matlagning imorgon och sen blev jag dyngsur av allt regn och alla bilar som plaskade vatten på mig. 
 
 Kanske kan vara skönt att bara slå igång en söndagsfilm - även fast det är lördag - och äta lite pepparkakor och dricka lite julmust. Bädda ner mig i sängen ordentligt... börjar bli sjuk, på riktigt känns det som då halsen skaver och hela min mun är ful av sår. Ha en bra kväll!

16.39, Saturday - Bought some things

Idag var det jobbigt, men inte så jobbigt jag trodde det skulle vara, att gå upp när klockan ringde. IKEA-dags! Jag köpte äntligen hyllan till mitt rum och det blev super! Är även sjukt stolt över mig själv att jag fixade ihop hyllan helt själv på bar tjugo minuter - helt otroligt!
 
Det blev köttbullslunch, pepparkaks- och glögginköp samt en himla lång väg hem med min hylla.Men det gick, tack Anna för hjälpen! 
 
Nu ska jag byta om, äta lite mat och sen sticka till Barnes för att sitta barnvakt. Det är fett chill, jag kommer dit till klockan sex, tittar på lite film och sen nattar jag ungarna vid halv åtta, åtta. Efter det är det bara för mig att göra vad jag vill, titta på TV, plugga eller annat till de kommer hem klockan elva - SOFT!
 

13.38, Saturday - The money problem

Hej! Jag har följt din blogg nu sen du åkte. Verkligen jätte bra! :) Jag och min kompis funderar på att åka vårat sista år på gymnasiet till Svenska skolan i London. Vi försöker söka stipendium för att få ihop pengar, är det något du gjorde? Bara lite intresserad och vill ha lite tips. Vill verkligen kunna gå där nästa år!
 
Hej Michelle!
 
Vad roligt att du följt mig blogg så länge och att du är sugen på att åka - det är verkligen sjukt bra och roligt här i London! 
 
Det ni måste börja med att kika är om er kommun bidrar med några pengar? Om så är fallet brukar det vara ungefär 70000 och sen har du studiemedel på ungefär 30000 över året du är här. Då är det ungefär sjuttio-åttio tusen kvar att betala INKLUSIVE fickpengar. 
 
Jag jobbade och sparade under nästan ett år innan jag åkte och kunde spara ihop en hel del, min kommun bidrar inte med så mycket som ett öre så jag har sökt stipendium. Det jag måste säga är att det är lättare att söka stipendier när man väl är här så alla vet att man kommer använda pengarna till just det ändamålet - annars kan man bli utan pengar. 
 
Jag har blivit beviljad ett stipendium som bara de i min kommun kan söka så kolla på ert bibliotek hemma om ni har några lokala fonder ni kan söka till! :)
 
Hoppas allt går bra, har ni fler frågor så är det bara att höra av er! Ni kan också gå in på frågor&svar i kategorier för att läsa mer om detta!
 
 

18.36, Friday - I've got some work done

Några timmar senare är jag klar med power pointen till psykologin samt vad jag ska få sagt, ska bara försöka lära in det nu så är det klart - SKÖNT!
 
Nu ska jag fixa mig lite och sen åker jag och Annina in till London för middag och utgång. Med tanke på all skola, alla julaktiviteter och annat kan du ju vara sista för i år, så nu ska vi dansa som vi aldrig gjort förr och sjunga tills vi blir hesa. Ha en bra kväll!
 

15.24, Friday - They just decided love wsn't made for you

Min helg med mina fina vänner Emma, Matilda och Micaela. Den spenderades på bästa möjliga vis, bara mysandes och pratandes som alltid hemma. Självklart också en massa shopping och turistande, men jag gjorde inte av med riktigt lika mycket pengar denna helg. 
 
Mina vänner Emma och Matilda var även till Madame Tussauds en sväng, vilket jag kan säga att de rekommenderar från hur lyriska de var när jag och Mickis mötte upp dem. Vi var i centrala London och gjorde alla "måsten", åt creps i South Kensington och åt en pizza på Vapiano i Richmond. Superbra helg!
 

14.46, Friday - Can't you hear me knocking

Jag har nu några timmar att slå ihjäl innan jag och Annina drar ut. Får bli rätt tidig kväller idag ändå då jag ska upp och åka till IKEA imorgon. Ska äntligen köpa min hylla, lite adventsljus och annat juligt. 
 
Tänkte i alla fall fördriva tiden med att jobba lite med presentationen till psykologin nästa vecka. Fick förresten reda på fallbeskrivningsresultaten idag och med tanke på att jag tydligen hade blandat ihop 3/4 perspektiv så är jag superglad över mitt C. Känns som att jag kommer gå ut med average i alla kurser i år, det känns okej. Jag menar, som jag sagt till alla andra och som jag försöker övertala mig själv - det är ju roligare att komma hem med detta "shit vilket roligt år det här har varit, och vad mycket jag har sett och gjort" med helt okej betyg än att komma hem med detta "woooaw A i alla ämnen" men inte har gjort ett skit. 
 
Ett inlägg om min helg med dessa snyggingar kommer inom kort!

08.22, Friday - Thank you

Hejsan!! Jag var i London för några veckor sedan och då träffade jag tjejen som är med på andra bilden. Hon var verkligen jättesnäll och gav mig massa tips och svarade på många av mina frågor angående svenska skolan i London. jag är verkligen jätteglad över att jag stötte på henne, och jag är verkligen tacksam över all hennes hjälp. Dock gjorde jag ett misstag och frågade aldrig om hennes namn. Jättedumt av mig för jag vill verkligen inte verka otacksam eller nonchalant! Så, jag undrar om du kanske kunde säga detta till henne? Jag förstår att du kanske inte vill ge mig hennes namn eller mail, jag kan ju vara vem som helst egentligen. Men jag hade verkligen uppskattat ifall du berättade för henne att jag är så glad över att hon ville hjälpa mig och jag är väldigt imponerad över hennes vänlighet! Tack på förhand, och tack för en bra blog!! /Louise Persson
 
Hej Louise!
 
Jag har pratat med Anna (och hon tackar tillbaka!) och både hon och jag tycker att det är jätteroligt att du har hittat till min blogg och att du hörde av dig. Hon har faktiskt också en blogg, som är länkad från min - Annas blogg - som du kan gå in och kika på. Är det nått mer du undrar över är du välkommen att fråga både Ann och mig så ska vi svara på allt vi kan svara på! Ha det bra!
Jag och Anna!

22.30, Thursday - I can feel it now

Ligger i sängen och har pratat med hela familjen, mamma, pappa och brorsan. Det känns så konstigt, för även fast det är ett hav och ett land mellan oss så känns det ändå som att vi är så nära. Var med och kollade lite tapeter till Rasmus hus, som det tydligen gått riktigt bra frammåt för nu - får hoppas på snabb inflyttning så jag kan flytta upp till lägenheten när jag kommer hem. ;)
 
I alla fall. Om fyra veckor är jag hemma. På fyra veckor är det mycket som ska hinnas med... en massa prov, inlämningar och redoviningar i skolan, nobellmiddag, julmarknad, advent, julklappshandling, bio, barnvaktande, skridskoåkning och annat mysande. En sak som jag MÅSTE hitta är påslakan-set med Keep Calm and Dream On på, vill verkligen ha det och inte rött eller rosa. Det kommer bli fyra veckor over my budget med julklappshandling och hela den biten, men känner att vafan. Har tagit en massa pengar från mitt "hemliga" sparkonto och känner att jag får spara alla julpengar och barnvakta en hel del i vår och hushålla på studiemedlen så kommer det konton vara up and running igen! :D
 

20.43, Thursday - Happy to be alive

Okej, min helg, eller snarare minivecka, med Clara Alma å Ajla kunde inte ha börjat med mer kaos. När vi kommer till Arlanda har inte Clara nått pass - hon hade ett internationellt ID som hon åkt till Malta med men som inte funkade till England då det är utanför schengen - så det var en väldig tur att vi var där två och en halv timme i förväg och att det var Ulf, Claras pappa som kört oss dit. 
 
De fick sticka till passpolisen och fixa ett provisoriskt pass som inte var bara lite krångel. Eftersom hon inte är myndig var det såklart BÅDA föräldrarna som var tvungen att skriva på, och med krångel med faxning hit och faxning dit så var det bara nån minut ifrån att hon inte hade varit med oss på flyget. Nu i efterhand är det ju lite ironiskt att tänka tillbaka på hur vi panikade med att packa om väskor och pratade med security hela tiden - kommer hon hinna? Men alla kom med planet, VÄLDIGT svettiga av att springa genom säkerhetskontrollen och passkontrollen men vi hann!
 
Sen hade vi det superbra! Jag gjorde av med lite väl mycket pengar men vafan! Vi shoppade, turistade och festade en massa. 
 

15.24, Thursday - I'm on my way back

 Sitter i skolan i vantan pa psykologilektion som borjar om nastan en timme. Fick reda pa essaskrivningen pa svenskan idag - jag fick ett E och jag var superlattad. Hade det varit jag i ettan och fatt E hade jag typ fatt panik och velat gora om det men nu kanner jag bara... jakla tur att jag blev godkand, for det kandes verkligen som att jag inte visste alls vad det var jag skrev om och att jag lika garna hade kunat failat helt.
 
Naja, jag ar for taggad for helgen for att analysera betyg och vad jag skulle ha skrivit o.s.v. Nu vill jag bara njuta av en sjukt bra, fullproppad och festlig helg och sen bara bli klar med denna termin sa jag kan aka hem och salma kraft till varterminen.
 
Efter psykologin blir det en promenad in till Richmond for att ta bussen till Barnes och passa Elin ett par timmar. Ikvall ska jag plugga litegranna. HA DET!
 
Home is wherever your heart is.

22.37, Thursday - To be continued

Jag vill verkligen blogga, men det känns som att jag har så mycket att blogga om nu att jag bara får panik och inte bloggar alls istället. 
 
Tänkte göra en liten lista veckovis på vad som bloggen har missat så ska jag göra inlägg om dem sen... det där ordet, sen, men jag vill verkligen ha allt med här så jag SKA!
 
v.45 - veckan efter höstlovet. Clara, Alma och Ajla var här och vi hade en toppen minivecka tillsammans med en massa shopping, fest och mys! Hade även ett prov och en essäskrivning, inte så värst roligt. Efter det kom Emma, Matilda och Mickis hit och vi hade en supermysig helg med en massa turistande, restaurangmys och shopping. 
 
v.46 - passade Elin en massa, passade även ett par pojkar en dag efter skolan, grattade Annina, var på rödamattan premiär på Breaking Dawn part two och hade en massa läxor till skolan. Till slutet av veckan kom bästa Karin hit, vi både i lägenhet i centrala London, tittade på Breaking Dawn, shoppade, turistade och hade det så mysigt som bara vi kan. 
 
v.47 - har egentligen bara börjat än men känns ändå som att den snart är slut. Jag har vinkat av Karin som nu är i Afrika, passat Elin två dagar, och ett par pojkar en kväll. Har varit i St. Paul's och det var superfint! Var upp så långt man fick gå och där var det en superutsikt på London - synd bara att det var så dåligt väder att jag inte tog med mig kameran. På fredag är det inlämning av svenskafrågor och förhoppningsvis utgång med Annina. På lördag är det IKEA med en massa sköningar för köp av julsaker (första advent NÄSTA SÖNDAG!) samt hyllan jag skulle ha köpt för flera månader sen... på söndag blir det nog julmarknad och bio med Annina tror jag, annars har jag en massa plugg att göra!
 
En bild på mig å Karin så länge...

22.05, Wednesday - My cousin and myself

Orkar inte lägga ut fler bilder från röda matten nu, får bli imorgon istället. 
 
Tänkte istället uppdatera lite om den kommande helgen. Då kommer min kusselusse Karin hit och vi ska ha en helg full av mys. Vi ska bo på lägenhetshotell, mysa runt som bara vi kan, turista lite också säkert och vi ska SJÄLVKLART gå på Breaking Dawn - part two. Får ont i magen av vetskapen att det är jättemånga som sett den men inte jag då jag varit på premiären de senaste filmerna. Samtidigt vill jag bara skjuta upp det och vänta så länge som möjligt bara för att jag inte vill att det ska ta slut...
 

21.09, Wednesday - It never happens in a real life

Idag var det röda mattan galapremiär på Leicester Square inne i London. Det var galet bra och jag var så nära Robert, Kristen och Taylor att jag hade kunnat tagit på dem om det inte vore för alla galna tjejer som stod framför mig. Det var alltså knappt en meter och det var verkligen galet - det häftigaste och roligaste jag har gjort på länge. Ska radera och redigera lite bilder innan jag lägger ut mer här, håll till godo med en fin - om än grusig/suddig - bild på några av de få kändisar jag skulle genomgå den pärs det var att komma fram bara för att få se dem.
 

21.47, Tuesday - Last one to go

Jag har smyckan mitt rum med en ljusslinga runt min sovalkov (mitt rum består av en enda sovalkov) och jag tycker att det blev väldigt mysigt måste jag säga! 
 
Imorgon är det skola som vanligt, jag ska gå upp lite tidigare för att duscha och göra italienskaläxan som jag inte orkar göra nu... sen efter skolan är det bara att ta första bästa tåg in till London och ställa sig vid röda mattan (läs:träng sig in till röda mattan) för att kanske få en skymt av någon twilight-figur. Ingen vet egentligen om Kristen och Rob kommer komma, men Taylor kommer i alla fall och det är ju bättre än ingenting. Ärligt talat skiter jag väl i Taylor men vill inte skippa att åka i fall att Kristen och Rob ändå kommer. ;) Sen måste jag vänta till Karin kommer till att se sista filmen. Jag får en klump i magen av att säga sista filmen - det är ju en hel evighet kvar att berätta, varför sluta med en femte film? Haha, kommer nog se den filmen på bio många gånger bara för att jag inte vill att det ska ta slut. 
 

13.28, Tuesday - Love these days

Vaknade av mig själv idag, tog en dusch och stack till skolan. Två timmar i skolan och efteråt gick jag hem, gjorde i ordning mellanmål och städade rummet. Nu ska jag plugga matte de resterande timmar innan jag måste sticka och passa Elin. Älskar tisdagar. 
 

22.03, Monday - Mid term break

Hur börjar man egentligen ett inlägg efter så lång tid frånvarande? Efter bara några dagars frånvaro blir jag som så att jag tycker det är jobbigt att gå tillbaka och förklara vad som har hänt och sen börja om på nytt - nu har det gått flera veckor, och flera händelserika veckor också kan jag säga!
 
Det har varit superjobbigt med en massa plugg, en vecka hemma i Årsunda, en massa besök och helt enkelt inte mycket tid till att blogga över huvud taget. Nu är det så här att jag är mycket för bilder på min blogg men jag tycker inte om att lägga upp bilder utan förklaring, och jag orkar inte förklara allt som hänt i ett inlägg, så jag börjar lite smått med HÖSTLOVET!
 
Det var mycket rännnande, många att träffa och mycket att göra. Det kändes superkonstigt att vara hemma en kort vecka och sen vara tvungen att dra därifrån igen, att säga hej då en gång till... i alla fall, några höjdpunkter var att träffa en massa efterlängtade människor, mysa runt, en vinterdag med snö å allt, gosa med kattern å Bella och äta "svensk" mat som jag har saknat. Jag var även med mina sköningar till Storvik och red på Matildas häst - det var verkligen superroligt, som jag saknar att rida måste jag verkligen säga!
 

10.58, Sunday - Fathers day

Idag är det alla pappors dag mina vänner! Ge era pappor en bamsekram, köp hans favoritgodis eller gör hans favoritmat! Kanske gör man inte detta varje gång, känner att man inte orkar eller har tid - det är när man inser att man inte kan göra det man verkligen vill göra det. 
 
Älskar dig papsen, saknar dig!
 

12.13, Thursday - Weekend with great company

Bilder från helgen med mamma, pappa, Ingmarie, Stig och Britt-Inger. Vi chillade runt i Kingston, turistade inne i city, bowlade inne på Westfield och hade det bara superbra.