- Halfway there, oh my GOD -

Det var för nio veckor sen jag fick besked om antagning på Svenska skolan i London, och idag är det nio veckor kvar till dess att jag åker. De nio veckorna som gått sen jag fick beskedet har gått ruskigt fort, och jag antar att de nio veckorna som återstår inte kommer gå långsammare. Jag ska i alla fall beställa min flygbiljett nu; 749 spänn med SAS från Arlanda till Heathrow, plus 300 spänn för extra bagage. Inte en chans att jag kan packa ner mitt liv på 23 kg?
 
 
 

- I'm so lucky I could die -

Jag har fått reda på vem jag ska bo hos under mitt år i London! I min ansökan önskade jag att få bo nära skolan då jag nu bor långt från skolan. Jag kunde dock inte vänta mig att jag skulle ha sån tur som jag faktiskt haft! Ååååh, jag kommer att bo knappt tio minuters promenad från skolan och ingen kan nog vara gladare än vad jag är! På kartan nedan bor jag vid A och skolan är vid B - nio minuter enligt google maps. LYCKA!
 

- It's almost like you had it planned -

Även fast jag kämpar och står i när det gäller skolan, och håller god min så är jag väldigt skoltrött. Även fast jag kommer gå i skolan under detta år nu också, och kanske mer intensivt så kommer jag ändå bo i England, alldeles utanför London - och jag känner att ett miljöbyte under ett år kanske kan vara till stor hjälp vad gäller skol-trött-heten? Jag har länge funderat på ett år på High School i USA men eftersom jag vill gå ut skolan så fort som möjligt så kändes detta mycket bättre då de går efter svenska skolverket - så jag kommer tillbaka till Bessemer för att ta studenten med min fina klass där om ett år.
Jag kommer alltså gå på ett amerikanskt universitet i Richmond, lite sydväst om London. Där har svenska skolan hyrt in sig i en del av universitetet så jag kommer då ha en väldigt fin skola att gå till under hela mitt nästa skolår!

- I can't believe it's actually happening -

Det finns inte många bloggare från den Svenska skolan i London, men när jag sitter och läser en av mina favorit bloggar därifrån för andra gången så går det upp för mig att jag faktiskt ska göra samma sak som hon gjorde för två år sen. Jag kan inte få in det faktumet i hjärnan, hur sjukt är det egentligen inte att jag flyttar till London liksom? Börjar fundera hur jag kom in på det här spåret lite. Först för två år sedan när jag frågade mamma och pappa om jag fick åka på språkresa till Malta i två veckor året efter - det tyckte jag var en stor grej att fråga dem om jag fick åka dit... nu är det London i ETT HELT ÅR! Förstår inte hur jag ens vågade fråga eller hur mina föräldrar vågar släppa mig. Skämt åsido, men det här är nog inget jag kommer fatta förrän jag sitter på flyget den 27 augusti, om ens då. Kanske när jag har varit där några dagar, eller nån vecka?

Det känns fortfarande så overkligt, och jag åker om 73 dagar...


- It's getting started -

Stipendiesökningar, CSN blanketter och flygtider att hålla efter och boka så småningom. Den 27 augusti klockan 11.15 lyfter jag från Arlanda. Innan det ska jag jobba gärnet och tjäna kosing, ha en sjukt bra sommar med mina vänner, åka på semester med familjen och sen den svåraste uppgiften av alla - 23 kg packning; hur ska det gå? Nu börjar förberedelseinläggen, enjoy!