- Come on over -

Jag kan inte riktigt förstå hur den här sommaren har flugit förbi. Jag har jobbat bort i princip hela sommaren, inte för att det gör särskilt mycket eftersom det inte varit särskilt fint väder. Nu har jag endast nio jobbdagar kvar, tisdag-fredag den här veckan, antingen 13.00-21.00 eller 17.15-21.00 beroende på hur bra det går. Sen är det ledig helg, sen jobb igen. Måndag-fredag 13.00-21.00 eller 17.15-21.00 beroende på hur bra det går. Sen återstår sjutton dagar innan jag sticker iväg, de kommer spenderas såhär:
 
- Långweekend/minivecka söder i landet, Ullared, Falkenberg och kanske Göteborg.
- Fylla år, ett år närmare körkort!
- Gå på Tomas Ledig.
- Vara med min klass nån dag när de börjar skolan.
- Ha avskedsfest, eller fester.
- Packa...
 

- Host family it is -

Okej, om en månad vid den här tiden är jag troligtvis i mitt nya hem som jag kommer bo i under nästa skolår. I och med att det bara är en månad kvar nu tänkte jag skriva lite om min värdfamilj. Jag skulle kunna tänka mig att det är ett 50+ par i och med att de har "barn" i 20- och 30-års åldern. Den äldsta sonen bor hemma för tillfället innan han hittar en lägenhet, "mellan"-barnet bor i Australien och yngsta bor i en lägenhet i närheten. De bor i ett trevåningshus vilken jag tycker känns skönt - mer plats åt mig! Samtidigt som det kommer kännas konstigt att flytta in i en ny familj så är jag taggad att få träffa dem! En kvarts promenad från skolan också, som sagt - skönt! Peace out!
 

- Questions about this side of the paradise -

hej! börjar du tvåan eller trean? :) vilken klass?
 
Hejsan Nellie! 
Jag kommer att gå mitt andra år i Svenska skolan i London och fortsätta mina studier på samhälls-inriktningen. :)
 

- Finally someone to talk to -

Jag har hittat en framtida klasskompis till mig på facebook och det känns underbart att äntligen få prata med någon som ska dit på samma grej samtidigt! Hon flyger med sin kompis från Arlanda också så det känns skönt att ha kontakt med ett par nu som ska flyga från samma flygplats. Jag älskar egentligen att flyga, men för det första; jag har aldrig flugit ensam, för det andra; det kommer vara trevligt att ha några att prata med eftersom jag kommer vara så nervös inför att träffa min värdfamilj att munnen kommer gå i ett. I alla fall, det är skönt att äntligen ha kontakt med nån nu. Hon har blogg, som ni kan följa under London året så jag länkar den här på min!
 
 

- What do I want to be when I grow up? Happy -

Min vän Julia ska åka på ett High School Year i USA under hösten och kommande vår, så jag tänkte länka till hennes blogg här! Jag har själv funderat på att åka dit på high school men gick på moln när jag hittade svenska skolan i London. Jag får allt jag önskade och mycket mer - ett år i ett annat land, lära mig av en ny kultur och ett "nytt" språk + att jag nu inte behöver gå om när jag kommer tillbaka + mina föräldrar kan hälsa på när de vill + jag kan åka hem när jag vill. 
 
När jag tänker efter nu så hade jag nog fan inte klarat av att åka till USA, även fast jag älskar landet! Jag hade inte klarat av att lämna allt hemma i Sverige under ett helt år. Jag skulle aldrig orkat gå om ett år eftersom jag bara vill bli klar med skolan. Nu känns London som det bästa för mig, och det känns inte som att jag valde London utan att London valde mig! Om trettiofyra dagar ses vi!
 

- One day running by equals one day closer to the adventure -

Jag kan liksom inte fatta att jag sticker iväg om en månad och fem dagar? Är det verkligen möjligt? Jag får frågan "är du inte nervös" i princip varje dag och varje gång svarar jag att "nä, faktiskt inte. Jag har nog inte riktigt fattat det än." Men när ska jag fatta det då? Jag ska faktiskt flytta till London, om bara drygt en månad! Vad ska jag packa, vad kan jag lämna hemma, stipendier, bidrag och fonder, vänner, familj och släkt... en månad och fem dagar kvar, trettiosex dagar kvar. 
 

- And they feel sorry for me -

Vädret i London = 25 grader och SOL och knappt nå regn alls under denna vecka. Vädret i Årsunda = 15-20 grader, ostadigt och regn i princip varje dag. Och så tycker man synd om mig som ska flytta till staden där det alltid regnar? Hmmmmm.
 

- It's the final countdown -

54 dagar till jag flyttar till London, 55 dagar till jag börjar på skolan i London, förhoppningsvis inte mer än 86 dagar till mams och paps kommer ner och hälsar på mig, 114 dagar till höstlov, 124 dagar till föräldramöte, 135 dagar till Breaking Dawn part two premiär, 169 dagar till jullov, 173 dagar till jullafton och 180 dagar till nyårsafton.