En uppdatering för uppdateringens skull

När jag tittar tillbaka på åren som gått - på minnen vi delar och saker vi gjort tillsammans - så kommer samma ord upp och ger mig skallbank. Jag hade en konstig dröm om samma sak när jag var borta på paradisön och sen dess har det kommit tillbaka och har nu satt sig på hjärnhinnan. Dessa ord kan man tolka som man vill, och jag definierar orden på ett sätt. Orden som kommer upp där uppe är "det är bra nu... men det kan bli så mycket bättre".

Alla i mitt liv som har en del i mitt hjärta - dessa personer är inte lätträknade - vill jag också ska kunna tänka så. Dessa ord funkar på precis allt, och för mig, ger de mig styrka att ta vara på det jag har men att ändå se framåt och hoppas att det ska kunna bli bättre, någon gång.

Det är dåligt med bilder därav den dåliga uppdateringen. I förrgår var jag till huvudstaden med mina vänner. Det blev en lyckad resa med en massa skratt, prat och shopping. Jag köpte i princip bara saker jag "nästan" behövde - nyårsklänning och skor, ett vitt ribbat linne och en "rygglös" BH. Igår låg jag i sängen och tittade på en hel säsong av Beverly Hills från klockan sex på morgonen till fem på eftermiddagen och tyckte ganska synd om mig - halsont, snorig, täppt i näsan och huvudvärk. Men det gick över och vi stack till Åkra och åt mat, spelade kort, tittade på film och hade mysigt.
Imorgon är det ett nytt år vilken innebär lite förändring här på min blogg - spännande... ;)Bara för att jag älskar mina vänner. =) <3