Byte.

Jaa, då har man bytt design här igen.
Emmnh, det finns bara tråkiga... ramar, eller vad man ska säga... men jag är helkass på att skapa eget och speciellt att ha tålamod att sitta och koda. Menmen, det får nog se ut så är en tid framöver nu. :)

Lite mörkt och dystert, precis som det är just nu.
Jag vill ha sommar.
Varmt, varmt, varmt.

När vi var påväg hem ifrån Tännäs så kom det ner till -29.5 grader. Det är sjukt kallt.
Men jag föreställde mig att inte det där minussträcket fanns, att jag var hemma, det var sommarlov och att jag bara gick ut på altanen och la mig i solen. Jag låg där i solen, svalkade mig ibland i poolen. Och sen när det börjar bli lite småkyligt gå in och ta en kalldusch. Äta mat innan man sen drar sig iväg till stranden för att träffa vännerna.
Om allt detta får plats på en dag, så måste det vara den perfektaste dagen i hela världen.

För om jag har någon här hos mig på sommaren och det är varmt, då vill jag helst ligga i solen och sola, eller gå ut på gräsmattan och spela fotboll eller volleyboll eller nått sånt, medan de brukar vilja bada hela tiden.

Så himmelriket skulle vara att en dag nu i sommar.
Att den dagen ska vara precis som jag föreställde mig då i bilen.

Och nu när jag skriver det här inlägget, om i pricip bara sommar, blir jag så himla deprimerad när jag tittar ut genom fönstret, och ser att det inte är nå löv på träden... det ligger snö på marken... det är så mörkt att jag förstår inte att jag ens såg att det inte var några löv på träden eller att det låg snö på marken.

Jag vill bara att det ska bli sommar...